Aanbieding!

ScreenProtector iPhone 12 Pro

 6,00 14,00

-72%
Wissen
  • Gratis Verzending
  • 100 dagen bedenktijd
  • Voor 17u bestellen is volgende dag in huis🚀
  • Alle ScreenProtectors die we verkopen passen op de telefoonhoesjes die je kunt kopen op ScreenProtector.nl
 Betalen met 

Betalen

 Bezorgd door de brievenbus met

Wij verzenden met Postnl

De beste bescherming met een Glazen ScreenProtector iPhone 12 Pro

Wil jij je scherm van jouw iPhone optimaal beschermen? Dat kan met een glazen screenprotector. Het beschermglas iPhone 12 Pro beschermt jouw smartphone tegen krassen en andere beschadigingen. Valt de telefoon uit je handen? Het glas van de screenprotector kan kapot gaan, maar jouw scherm van de smartphone is vaak nog heel. Daarnaast zorgt de screenprotector iPhone 12 Pro dat je er geen vuil of stof op jouw scherm komt. De flinterdunne laag van gehard glas biedt de beste bescherming voor jouw iPhone.

Voorkom een dure schermreparatie

De screenprotector iPhone 12 Pro zorgt voor uitstekende bescherming. Je kunt het model snel en eenvoudig aanbrengen. Je hebt geen last van luchtbellen en doordat de laag slechts een paar millimeter dik is heeft het ook geen invloed op de werking van het touchscreen. De beschermlaag is gemaakt van tempered glass met een 9H hardheid. Het heeft dezelfde functie als veiligheidsglas en geeft een extra bescherming aan jouw smartphone. Met een screen protector kun je voorkomen dat je een dure schermreparatie moet laten uitvoeren als je je telefoon per ongeluk laat vallen.

Liever van model van egde tot egde?

De glazen screen protector van Casematic. voor de iPhone 12 Pro loopt niet helemaal tot de randen van het scherm. Hierdoor heb je de mogelijkheid om telefoonhoesjes te gebruiken. Met de Premium ScreenProtector iPhone 12 Pro is jouw telefoon wel van egde tot egde beschermd. Welk model je ook kiest, met een glazen screen protector voorkom je krassen op je telefoon. Ook beschermt deze het duurste onderdeel van je telefoon, het scherm. Wees zuinig op je telefoon en schaf een glazen screen protector aan.

Extra informatie

Gewicht 25 g
Afmetingen 19 × 9 × 1 cm
Selecteer aantal

1x, 2x, 3x, 4x, 5x