Wettelijke kennisgeving

Informatie die op domeinen van Screenprotector.nl wordt gepubliceerd, kan mogelijk verwijzen naar producten en diensten die in uw land niet worden aangeboden of beschikbaar zijn. Dergelijke informatie betekent niet dat Screenprotector.nl later deze producten of diensten in uw land wil aanbieden. De voorstelling van de producten en diensten op onze website vormt geen bindend verkoopsaanbod.

Op verschillende plaatsen vermelden we en bieden we links naar websites van derden. We doen dit uitsluitend indien we volledig zijn overtuigd van de ernst van de provider in kwestie. Screenprotector.nl is echter niet verantwoordelijk voor de bepalingen voor gegevensbescherming of inhoud van deze websites en kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. 

Screenprotector.nl heeft alle rechten op de inhoud en lay-out van zijn websites. De intellectuele eigendommen op onze websites en van onze merken zijn beschermd. De tekst, afbeeldingen en grafische elementen op onze websites en hun lay-out zijn onderhevig aan auteursrecht wetgeving en andere beschermende wetgeving. Reproductie, weergave of afspelen van het geheel of delen hiervan is verboden tenzij er voorafgaande schriftelijke toestemming is gegeven. Deze website kent geen licenties toe voor het gebruik van intellectuele eigendommen. ScreenProtector.nl behoudt het recht om websites aan te passen, op te schorten of af te sluiten op eender welk moment en zonder voorafgaande kennisgeving.

Ondanks zorgvuldige samenstelling van de inhoud van onze website, zijn we niet aansprakelijk voor de correctheid, nauwkeurigheid, volledigheid of voor ononderbroken toegang tot de website. Voor zover dit wettelijk is toegestaan, zijn we niet aansprakelijk voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade, met inbegrip van inkomstenverlies, die voortkomt uit het gebruik van onze website of verband houdend met informatie die beschikbaar is op de website. We behouden het recht om de geleverde informatie te wijzigen of aan te vullen en dit op eender welk moment.