Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de screen protector niet verbroken is en deze niet gebruikt is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (gratis verzending bij ons) gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €4 tot €8 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerders. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hoi@screenprotector.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om te retourneren kun je gebruik maken van het volgende formulier (klik en download): https://bit.ly/3jvMiCH  Je draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt. De producten worden binnen de zichttermijn van 30 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.

Kosten retourneren Bij Screenprotector.nl is de verzending van jouw producten gratis, je betaalt geen verzendkosten. De kosten voor het retourneren zijn echter wel voor jouw eigen rekening. Is je product beschadigd of verkeerd geleverd? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat we je verder kunnen helpen.

 

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 14 dagen: Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend). Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn. Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is. Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes (mits de verpakking is geopend). Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden dan ook niet vergoed bij het retourneren van jouw bestelling.

 

Ruilen

Mits de screen protector niet is gebruikt en de verzegeling van het product niet is verbroken kun je je bestelling ruilen. Mail ons op hoi@screenprotector.nl, vertel ons je ordernummer en het artikel wat je thuis hebt liggen en voor welk artikel je het wilt ruilen. Nadat je het artikel wat thuis ligt retour naar ons hebt gedaan en we hebben deze ontvangen gaan we direct voor je aan de slag om het in orde te maken. Goed geregeld met ScreenProtector.nl

 

Retouradres (geen bezoekadres)

Ter attentie van:

ScreenProtector.nl

Rijpstraat 36

3814 TV Amersfoort