Retourneren

Hoe werkt retourneren bij ScreenProtector.nl 

Het formulier onderaan de pagina helpt je om je order te retourneren of om te ruilen. Daarnaast hebben we onze support hieronder uitgelegd. 

Het proces hoe we omgaan met retouren

  • 100 dagen retourrecht 
  • Kosten van retourneren op eigen rekening
  • De consument draagt het risico van de retourzending in het geval deze zoek raakt.
  • De producten worden binnen de zichttermijn van 100 dagen geretourneerd, dit gaat in op de dag na ontvangst van jouw artikel(en).
  • Het artikel bevindt zich voor zover mogelijk in originele staat en fabrieksverpakking.
  • Na ontvangst controleren we de goederen of deze in goede orde zijn. In orde? Wij maken het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour op je rekeningnummer.

Ruilen

Is mogelijk mits het product niet gebruikt is en de verzegeling van de (screen protector) niet verbroken is. Geef in onderstaand formulier aan dat je wilt ruilen. Het enige wat jij verder hoeft te doen is het artikel naar ons retourneren (op eigen rekening). Na ontvangst controleren we het product en als deze voldoet aan de ruilvoorwaarden gaan we aan de slag om het in orde te maken.


100 dagen herroepingsrecht

100 dagen na ontvangst zonder opgave van reden annuleren mits de verzegeling van de screen protector niet verbroken is en in originele staat is. Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van je herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 30 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt het volledige aankoopbedrag gecrediteerd.

Kosten van retourneren op eigen rekening

Enkel de kosten voor het retour sturen naar ons zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €2 tot €8, raadpleeg PostNL of een andere vervoerder wat de exacte tarieven zijn. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ScreenProtector.nl geretourneerd worden.

Uitzonderingen

Niet alle producten kunnen worden geretourneerd. De volgende producten vallen niet onder de zichttermijn van 14 dagen: Artikelen die slechts eenmaal kunnen worden gebruikt zoals screenprotectors en vloeistof (mits de verpakking is geopend). Artikelen die, buiten onze schuld, beschadigd of incompleet zijn. Artikelen van merkproducten waarvan de verpakking niet aanwezig of (ernstig) beschadigd is. Artikelen die om hygiënische redenen niet meer retour gestuurd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld oordopjes (mits de verpakking is geopend). Cadeauverpakking kan niet worden teruggestuurd. De kosten voor het cadeaupapier worden dan ook niet vergoed bij het retourneren van jouw bestelling.