Over ons

Beliefs

Bij Screenprotector.nl maken we producten die onopvallend en minimaal zijn. hier is waarom:

Als mensen verwerken we elke dagelijks al genoeg.  

Denk aan dingen, verplichtingen, werk, reclames, etc. Uiteindelijk betaal je als je teveel hooi op je fork neemt een rekening. Het neemt tijd van je weg, middelen en onze aandacht van de zaken die echt belangrijk zijn. Wat belangrijk voor jou is hoeft dat niet te zijn voor een ander. Dat is wat ons uniek maakt. 

We geloven dat wat je ook nastreeft, wees bewust. 

Bewust zijn komt neer op: 

  1. Heb glashelder wat belangrijk voor jou is. 
  2. Verminder wat niet belangrijk voor je is (het moeilijke gedeelte)
  3. Ga met grote waakzaamheid na wat belangrijk voor je is

Het is zo gemakkelijk om alles op alles te zetten en iedereen te plezieren. Het lijkt logisch - zeg zoveel mogelijk ja! Dit is een val en een pad naar middelmatigheid. Denk in plaats daarvan na over wat echt belangrijk voor je is (hoe minder hoe beter) en richt je dan op degenen met alles wat je hebt. Laat al het andere eruit.

We hebben ontdekt dat het eruit laten van bijzaken in je leven vaak de beste manier is om meer te bereiken van wat je wilt, en minder van wat je niet wilt.

Less = more | KISS = Keep it simple stupid
Minder doen van wat we niet leuk vinden, niet vaker zeggen en beperken waar we geld aan uitgeven, laat ons meer over voor de weinige dingen die er echt toe doen.

Deze persoonlijke overtuiging stroomt over hoe we denken over onze producten, ontwerp en processen.

Screenprotector.nl is een reflectie van deze overtuigingen. Daarom zijn we na 10 jaar opnieuw aan een reis begonnen. Bedankt voor het vertrouwen in ons en graag tot snel.