The Founder

Dé ScreenProtector & Hoesjes specialist van Nederland en België sinds 2010. Hieronder lees je het verhaal over hoe wij oorspronkelijk zijn begonnen. 

ROOTS

Na een stage bij het Amersfoortse online marketingbureau Admium (later Internative). Door de stage heen, diploma gehaald en aangekomen op mijn vakantieadres in Turkije. Daar lig je dan languit onder een brandende zon denkend over wat voor bedrijf je kan starten. Na wat denkwerk had ik het. Ik ga een webshop starten in Apple accessoires. 

First things first

De eerste stap was een schrift en een pen scoren bij de lokale boekhandel. Eenmaal geslaagd kwam ik aan bij een internetcafé (je kent ze wel, een ruimte, 20 computers en 1 eindbaas welke de regie heeft over de ruimte). Zitten en zoeken via Google naar leveranciers. Aantekeningen maken, bij terugkomst op afspraak geweest bij enkele leveranciers om nader kennis te maken en het assortiment te bekijken. 

Het verhaal kan we langer maken maar ik denk dat het wel duidelijk is dat onze passie voor smartphone accessoires terug gaat naar de zomer van 2010. Sindsdien volgen wij de markt, kennen wij de trends en weten we wat nodig hebben om een succesvolle webshop neer te zetten. Onze keuze voor Telefoonhoesjes & Screenprotectors is bewust. We vinden dat er in deze markt ruimte voor verbetering is in transparantie en een ander geluid. Hier werken wij elke dag hard aan. 

Screenprotector.nl - Over hoe wij vanuit Amersfoort aan een merk bouwen

Vanuit Amersfoort gaan wij voor blije klanten. Elke dag opnieuw.