Betalen

Betalen

Gebruik je een van onderstaande betaalmethoden dan reken je direct af bij ons. Wij gaan gelijk aan de slag om je order zo snel mogelijk bij je te krijgen. Doorgaans komt je betaling direct bij ons binnen. 

Betaalmethoden

Bij ons kun je betalen met: iDeal, Klarna (achteraf betalen), Mastercard, Visa, Maestro, Apple Pay, Google Pay, Bankcontact (BE), Shop pay en American Express. 

Achter betalen? Dat doe je bij ons met Klarna (Smoooth)

Klarna, is de handigste en eenvoudigste manier om je aankoop te betalen. Wil je weten hoe het werkt? https://www.klarna.com/nl/smoooth/

Help - Mijn favoriete betaalmethode ontbreekt

Neem contact met ons op / Whatsapp ons en we kijken graag wat we voor je kunnen doen. 

 

Betaling mislukt of geweigerd

Het kan voorkomen dat de betaling is mislukt. Je komt terug op de webshop en je winkelmandje is hetzelfde. Probeer het afrekenen opnieuw. 

Blijft het niet lukken, dan kan het zijn dat er een storing is of dat je niet door de beveiliging van onze webshop komt. We hanteren een aantal extra veiligheidsmaatregelen om fraude te voorkomen. 

Betaal je met Klarna, ook bij Klarna kunnen ze de betaling afkeuren. Wat de reden is kan navragen bij Klarna, daar hebben we geen inzicht in. 

Dubbele betaling gedaan? Whatsapp ons en we regelen het. 

 

Terugbetaling

Is je bestelling nog niet de deur uit bij ons en heb je contact met ons gehad? Dan verwerken we de volgende werkdag de terugbetaling. 

Heb je je bestelling al ontvangen of is deze al onderweg? Na retour ontvangst en controle van ons gaan we aan de slag om je geld binnen maximaal 3 werkdagen terug te betalen.

Vanaf dat moment duurt het 1 tot 2 werkdagen tot is verwerkt. Het geld storten we op dezelfde manier terug.